nlc.hu
TV-sztárok

Frohner Fecó magánélete

Frohner Fecó a magánéletéről: „Sokszor fordul elő velem, hogy amikor dolgozom, átviszem a párkapcsolatba”

A sztárfodrász dolgozik önmagán, és ha kell, tud komoly is lenni.

Frohner Fecó a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában vallott arról, milyen is a nőkkel. Bár a híresség a korábbi médiaszerepléseit visszanézve néha soknak tartja magát, állítása szerint ért a nőkhöz.

„Volt az első tévés szereplésem, A Konyhafőnök, ott láttam ezt az idióta ént, és visszakerestem, hogy miért jön elő ez az idióta, ez a bolond, s mikor voltam utoljára olyan szituációban, hogy ez bekapcsolt.Nyilván volt egy válás a családomban. A gyerek akkor nem érzi ezt a biztonságot, fél. Mit szeretne egy gyerek? Figyelmet. Hogy tudja elérni ezt a figyelmet? Ha bohém, bolond, bohóckodik.Ez kapcsolt be. Én ezt nem akarom kiirtani magamból, ezt el kell fogadnom, és ha elfogadom, el tudom engedni, de nem teljes mértékben. Ez a gyerek bennem van, ezt meg kell tanulnom kezelni” – nyilatkozta Fecó, aki úgy érzi, tudja, hogyan gondolkoznak a hölgyek.

„Kapcsolatban már nehezebb az egész dolog. Nagyon sokat gondolkodom ezen, hogy miért lehet ez. Sokszor fordul elő velem, hogy amikor dolgozom, átviszem a párkapcsolatba. Ez nem biztos, hogy jó és kifizetődő. Amikor dolgozol, kiszolgálod a nőt, és folyamatosan azt figyeled, ő mit szeretne, közben te elveszel. Ha elveszel, mint férfi, és szolgáltatássá növöd ki magad a magánéletedben is, az irtózatosan nagy probléma” – magyarázta a Celebrandiban szereplő Frohner.

Frohner Fecó

 Frohner Fecó (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top