nlc.hu
Sztárok

Frohner Fecó karrierje kezdetéről

Frohner Fecó karrierje nehezen indult: „Volt, amikor jegyre sem volt pénzem és Kőbányáig gyalog mentem haza”

A sztárfodrász szerint ez a titka annak, hogy a mai napig szerény tudott maradni.

Frohner Fecót az elmúlt években egyre több műsorban láthatják a nézők, de a legtöbben még mindig úgy ismerik, mint a sztároknak a fodrásza. Habár ma már sikert sikerre halmoz, ez természetesen nem volt mindig így.

Az Instyle Mennek adott interjújában hosszasan mesél karrierje kezdetéről. A focistának készülő Fecó először hobbiként kezdte el a fodrászatot, de végül beiratkozott egy fodrásziskolába, és megtanulta a szakmát. Először egy belvárosi gyorsfodrászatban dolgozott, ahol nemcsak a szakmát sajátította el, de az életről is rengeteget tanult. 

Frohner Fecó

Frohner Fecó (Fotó: Instagram)

„Nem volt egyszerű és gyors az előrejutásom, de nem is bánom. Pontosan a sok tanulás, a 12 óra állás miatt tartottam meg a szerénységem és adok mindennap hálát azért, ahova sikerült önerőből eljutnom. A mai napig emlékszem, hogy a borravalóból vettem magamnak zsemlét és jegyet a hazaútra. De olyan is volt, amikor jegyre sem volt pénzem és Kőbányáig gyalog sétáltam haza 12 óra munka után” – idézte fel azokat az időket, majd azt is elmondta, kezdetben sokan kinevették és nem hittek benne, de mindent háttérbe szorítva küzdött a céljaiért. 

Idővel a médiában is középpontba került, emiatt pedig a rengeteg impulzus, ami az elmúlt években érte, egy törést okozott az életében, ezért elkezdett komolyan foglalkozni a mentális egészségével, meditálni is megtanult. Amikor A Konyhafőnökben szerepelt, eleinte nem szívesen nézte magát vissza, mert úgy érezte, magára erőltetett egy szerepet, amivel remélte, elnyeri az emberek tetszését. Ma már tudja, csak a félelmét próbálta palástolni. Idővel ezt levetkőzte, és a műsor végére már teljesen önmagát adta. 

„A műsor végére megmaradt a meztelen valóság, amit minden egyes tévés szereplés alatt megélek azóta. Ez pedig azért csodás, mert tényleg a valóságot mutathatom meg egy csomó olyan ember között, akik valótlan képet építettek fel maguk és a személyiségük körül. A mai gondolkodásom is afelé megy, hogy ne függjek olyan emberektől, akik ezt a hamis képet akarják velem elhitetni.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top