nlc.hu
TV-sztárok

Meghan Markle és Vilmos herceg közös napja

Még ez is összeköti Meghan Markle-t és Vilmos herceget

Negyven évvel ezelőtt volt egy nap, amint „osztozniuk” kellett. Azóta mindketten ünnepelnek augusztus 4-én.

Ahogyan arról mi is beszámoltunkm augusztus 4-én ünnepelte 42. születésnapját Meghan Markle. Azonban ezen a napon osztoznia kell Vilmos herceggel. Mondjuk, hogy miért.

Harry herceg, Vilmos herceg, Meghan Markle, Katalin hercegné

Fotó: Profimedia

Vilmos walesi herceg 1982. június 21-én született. Károly és Diana idősebb fia tehát 1.5 hónappal korábban jött a világra, mint a sógornője, de így is fontos nap számára Meghan szülinapja.

Vilmost ugyanis azon a napon keresztelték meg, amikor Meghan Markle megszületett. A ceremónia után, a Buckingham-palotában készültek el a családi fotók a mindössze 6 hetes herceg tiszteletére.

Vilmos herceg keresztelője

Vilmos herceg keresztelője. Károly herceg, Fülöp herceg, II. Erzsébet, Diana és Vilmos, valamint Erzsébet anyakirályné (Fotó: Profimedia)

A család nem véletlenül választotta ezt a dátumot Vilmos kereszteléséhez. Augusztus 4-én született ugyanis Erzsébet anyakirályné, II. Erzsébet édesanyja. 

Vilmos keresztszülei: II. Konstantin görög király, Alexandra kenti hercegnő, Lord Romsey,  Lady Susan Hussey és Sir Laurens van der Post.

A hercegnek, aki immár három gyermek apukája, és első számú várományosa a trónnak, 1997. március 9-én volt a bérmálása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top