nlc.hu
TV-sztárok

Abaházi Csaba pénzügyei

Abaházi Csaba: „Jól keresek, viszont a baj, hogy egy fillér megtakarított pénzünk sincs”

Nem kertelt az anyagi dolgaikról.

A rádiós műsorvezető folyamatosan dolgozik. Bár jól keres, megtakarított pénzük egyáltalán nincsen, melyről Abaházi Csaba őszintén vallott a Best magazinnak. 

„Nem panaszkodom, jól keresek, viszont nagy baj, hogy egy fillér megtakarított pénzünk sincsen. Pedig semmi luxus nincs az életünkben, ha csak az nem, hogy három autónk is van, de szükség is van rájuk. Minden évben szilveszterkor megfogadom és el is mondom a családnak, hogy jövőre elviszem őket a tengerhez. Idén öt napra sikerült” – kezdte a híresség, aki arra kérdésre is őszintén válaszolt, mi lenne így a családjával, ha történne vele valami.

Abaházi Csaba

Abaházi Csaba (Fotó: Korponai Tamás)

„Akkor bizony anyagilag nagy bajban lennénk. 53 évesen már nem is a saját, hanem a fiaim jövője miatt aggódom. Mi van, ha a kisebbiknek nem jön be a foci? Zenélésből sem igen lehet manapság megélni, ezt én tudom a legjobban. Ezek miatt van némi félelem bennem. Szeretnék sokáig dolgozni, mert ha nekik nem megy, akkor ki fogja majd őket támogatni?!” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top