nlc.hu
TV-sztárok
Horgas Eszter támogatja Falusi Mariannt

Horgas Eszter ápolja Falusi Marian lelkét: „Nyilván itt nem lehet segíteni, csak lenni”

Összetartanak a nehéz időszakban.

Horgas Eszter és Falusi Mariann együtt lép színpadra augusztus 13-án a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Kapcsolatuk azonban nem csak a munkára korlátozódik, hiszen a fuvolaművész igyekszik lelkileg is támogatni barátnőjét Lang Györgyi halála után.

Horgas Eszter, Falusi Mariann

Horgas Eszter és Falusi Mariann (Fotó: Schumy Csaba)

„Lesznek ezen a koncerten nehéz pillanatok is, mert sok művész van, akit el kell engedni. Olyanok, akik az elmúlt harminc évben erősen jelen voltak, és őket is szeretném behozni. És kell is kicsit erről beszélni, mert Mariann most egy nagyon nehéz időszakon megy keresztül. Sokat gondolkodom rajta, hogyan tudnék neki segíteni, de nyilván itt nem lehet segíteni, csak lenni. Mindig csak ide jutok, hogy nagyon szeretem őt…” – nyilatkozta a Fideliónak Eszter, mire Mariann hozzátette, hogy a fuvolaművész gyakran felhívja őt.

„Ennyit tudok adni! Nem lehet senkit sem pótolni. Ez maga az élet, amiben, ha elveszítünk fontos társakat, akkor nagyon nehéz a hogyan tovább” – magyarázta Horgas Eszter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top