TV-sztárok

Horgas Eszter pár nélkül sem érzi magányosnak magát

A fuvolaművész már felkészült egy új kapcsolatra a szakítás után, ám egyelőre nem találkozott azzal, akit a párjának nevezne.

Lassan már két éve, hogy Horgas Eszter kilépett 15 éve tartó kapcsolatából. A szerelem kihűlt, a fuvolaművész pedig a szakítás mellett döntött. A döntés megviselte, de tavaly tavasszal már felkészült egy új kapcsolatra. Ám a szerelem egyelőre nem kopogtatott.

Nem vagyok magányos, de nem élek párkapcsolatban. Rengetegen vesznek körül, keresnek, de nem találkoztam még azzal, akire azt mondanám: a párom

– mondta a Borsnak Horgas Eszter.

Korábban arról beszélt, hogy nagy szüksége van a férfienergiákra, de kamuszerelmet nem akar.

Jelenleg nagy munkában van, június elején új bemutatóra készül: Falusi Mariannal és a Class Jazz Banddel Simon & Garfunkel dalait dolgozzák fel.

A fuvolaművész egyedül nevelte fel a lányait, miután elvált az első férjétől. Anna és Lili máig kapcsolatban állnak az apjukkal, a művész pedig azt mondja, már nem gyerekek, így könnyebb elfogadniuk az édesapjukat olyannak, amilyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top