Emlékszel még a Bűbájos boszorkák szívtiprójára, Julian McMahonra? Így néz ki manapság

nlc | 2023. Augusztus 11.
Cole nemcsak Phoebe szívét rabolta el, de a nézőkét is. Nézd meg, hol van most Julian McMahon!

Nem tudjuk, mi van velünk mostanában, de ezerrel száguldunk a nosztalgiavonaton. Így például újra eszünkbe jutott a Bűbájos boszorkák, ami az egyik kedvenc sorozatunk volt a 2000-es években. A gonosszal harcoló három boszi nővér történetét egyszerűen imádtuk, de talán még inkább rajongtunk a sorozatban felbukkanó helyes férfiakért. És bár a legtöbbjük sikeresen ellopta a szívünket, azért valljuk be, a legtöbbünkben mégis Phoebe nagy szerelme, Cole hagyott igazán maradandó nyomot. Évadokon át szurkoltunk neki, hogy sikerüljön a jó úton maradnia, és beteljesüljön a szerelmük. Persze mind tudjuk most már, hogy hiú reményeket tápláltunk, de azért ha a Cole-t alakító Julian McMahon felbukkan a képernyőn, még mindig dobban egyet a szívünk. Az alábbi galériában összeszedtük, mi történt vele, miután otthagyta a Bűbájosokat, és milyen produkciókban láthattad ezután. 

Julian McMahon bűbájos boszorkák nlc

Julian McMahon 2000-ben mutatkozott be a Bűbájos boszorkákban mint Cole Turner, az ügyész maszkját magára öltő démon. (Fotó: Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP)

Julian McMahon

Cole egészen 2005-ig húzta, azonban nem járt neki a happy end: szerelme, Phoebe saját kezűleg végzett vele. (Fotó: Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP)

Julian McMahon fantasztikus négyes nlc

Közvetlenül azután, hogy kiszállt a sorozatból, Julian McMahon a 2005-ben debütáló Fantasztikus négyes főgonoszaként ébresztett bennünk, nézőkben indokolatlan szimpátiát. (Fotó: Twentieth Century Fox Film Corpo / Collection ChristopheL via AFP)

Julian McMahon megérzés nlc

Két évvel később Sandra Bullock oldalán a Megérzés című thrillerben láthattuk. (Fotó: Profimedia)

Julian McMahon fantasztikus négyes és az ezüst utazó nlc

Ekkor, 2007-ben tért vissza a Fantasztikus négyeshez is, aminek második részében újra szembeszállt hőseinkkel. (Fotó: Profimedia)

Julian McMahon késalatt nlc

Eközben, 2003 és 2010 között Julian McMahon a Kés/Alatt című sorozat egyik főszereplője volt. (Fotó: Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP)

Julian McMahon marvels runaways nlc

Néhány filmes mellékszerep után (többek között a Redben Bruce Willisék mellett), McMahon újra egy sorozatot erősített: ezúttal a Marvel Runaways című szériáját 2017-18-ig. (Fotó: Profimedia)

Julian McMahon fbi most wanted nlc

Miután az FBI című sorozatban 2019-ben elkezdték bevezetni a karakterét, 2020-ban az FBI: Most Wanteddal saját sorozatot kapott. (Fotó: Profimedia)

Julian McMahon vörös szőnyeg nlc

Julian McMahon nem igazán szeret a vörös szőnyegen pózolni: legutolsó megjelenése 2019-ben, az FBI: Most Wanted kapcsán volt. (Fotó: Jeffrey Neira/CBS via Getty Images)

Julian McMahon fbi most wanted 2 nlc

Az FBI: Most Wanted ugyan még fut, de Julian McMahon 2022-ben otthagyta a szerepet. (Fotó: Mark Schäfer/CBS via Getty Images)

Exit mobile version