nlc.hu
TV-sztárok

Barabás Évi balesete

Barabás Évi ezért nincs hónapok óta a képernyőn

Elárulta az okokat a Fókusz műsorvezetője.

Két hónapja láthatták utoljára a nézők Barabás Évit a Fókuszban, most ő maga mesélte el, mi áll a távolmaradás hátterében. Kiderült, súlyos munkahelyi baleset érte a műsorvezetőt június 23-án, éppen néhány perccel a Fókusz adása előtt. Ennek ellenére rezzenéstelen arccal vezette végig a műsort. 

Barabás Évi

Barabás Évi súlyos balesetet szenvedett a Fókusz[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"]ban, munka közben – Forrás: RTL / Fókusz – videó

„Olyan hihetetlenül fura leszúrt Rittbergert produkáltam, mint hogyha egy ilyen fél spárgába vagy gátülésbe zuhantam volna bele azzal, hogy a cipőim sarka kicsúszott két irányba. Rázuhantam az ülőgumóra, a fenekemre és ott aztán szakadt minden. Amikor felálltam és azt éreztem, hogy a jobb lábam nem mozdul, és meg kellett fognom, tartanom a combomat, éreztem, hogy valami nem kerek. Így sántikáltam a stúdióba” – mesélte a Fókusz csütörtöki adásában Barabás Évi, aki az esése után hősiesen végigcsinálta az adást, majd azonnal a sürgősségire ment.

Az első diagnózis az volt, hogy megrepedt a keresztcsontja, de ezt később cáfolták. Szerencsére műteni nem kellett, ideg nem sérült, de az izomsérülés alapján így is egyértelmű volt, a helyzet súlyos. Kiderült, a jobb combhajlító izomcsoport szakadt el.

Barabás Évit nemcsak fizikailag, de lelkileg is megviselték a történtek. Teljesen megváltozott korábbi életritmusa, a korábban energikus műsorvezető a vécéig is alig tudott elbicegni. A legnagyobb júliusi melegben kompressziós harisnyát kellett hordania, aztán elkezdődött a rehabilitáció. „A lelkem jobban összetört, az első két hétben sokkos állapotban voltam, nem tudtam, hogy ki vagyok, hol vagyok, hova tartok. Van-e még visszaút, egyáltalán az életemet tudom-e úgy folytatni, ahogyan haladt, megszokott medrében?” – vallotta be a műsorvezető, aki jelenleg nagyon jól halad a rehabilitációjával, és fokozatosan tér majd vissza a Fókuszba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top