nlc.hu
TV-sztárok

Barabás Évi photoshopolt képe

Barabás Évi szétphotoshopolt képet osztott meg, fontos kérdést tett fel a követőinek

Nagyon fontos, hogy az ismert emberek is felhívják a figyelmet a FaceApp használatának negatív következményeire.

Az utóbbi időben nagy port kavart a FaceApp nevű alkalmazás, amivel egy szempillantás alatt bárkiből modell lehet. Nagyon sokan foglalkoztak már azzal, hogy ez mennyire káros, hiszen egy teljesen hamis önkép alakulhat ki általa – Barabás Évi is erre hívta fel a figyelmet legutóbbi posztjával. 

Szerintetek ki mindenkire hasonlítok?! Ebben a szépítő, fiatalító applikációban az a legdöbbenetesebb, hogy még csak nem is hasonlítok huszon-, harmincas egykori ránctalan-ártatlan önmagamra!!! Persze játszani érdekes meg vicces vele, de a való életben azért meghökkentő ilyen egyenarcúvá szabott embereket látni. A maga arcával, testével, agyával, lelkével mindenki azt kezd amit akar, nekem tetszik az, hogy különbözünk egymástól. Természetes, egyedi adottságaink, képességeink, tudásunk változik az évek múlásával és ezzel a változással gyakran nehéz mit kezdeni. Szembenézni, elfogadni, megbékélni, beletörődni, vagy élni vele. — Ajjaj, asszem, megártott ez az app

– írta Instagram-oldalára feltöltött fotójához a műsorvezető, amit ITT megnézhetsz.

Barabás Évi

Fotó: RTL

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top