nlc.hu
TV-sztárok

Köllő Babett gondolatai

Köllő Babett elmondta, miért tartja igazi férfinak Majkát

A színésznő szerint így viselkedik egy igazi férfi.

Köllő Babett Stories Podcast vendégeként fejtette ki a véleményét az urakról és arról, hogy milyen számára az igazi férfi. A színésznő az elején elmondta, hogy persze olyan, mint a férje, majd egy másik emberrel is példálózott. 

Köllő Babett és Majka (Fotó: TV2)

Köllő Babett és Majka (Fotó: TV2)

„Nagyon szeretem, hogyha egy férfi nagylelkű és gáláns, és ezt most nem úgy kell érteni, hogy rengeteg ajándékot vesz a másiknak. Mindenkinek téves elképzelése van arról, hogy mennyit keresnek a színészek. Amikor még jártuk a vidéket, játszottunk egy darabot csodálatos olasz slágerekkel, és a főszereplő Majka volt. Mi évekig játszottunk egy színházi darabban, és zseniális volt benne a csávó. Egy fellépés után beültünk kajálni valahova. Akkor ő már járt fellépésekre, saját lemezei voltak, és képzeld el, mire megvacsoráztunk, kifizette mindenkinek a vacsoráját. Na, így értem, hogy valaki nagyvonalú és gáláns, ez számomra nagyon fontos” – idézte fel Köllő Babett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top