nlc.hu
Család

Köllő Babett véleménye

Köllő Babett a házasságáról: „Nekem a párom a háttérország, mindenben támogat”

Határozott elképzelések.

Köllő Babett dr. Orosz Cynthia új, online interjúsorozatában volt vendég, ahol elmondta, hogy bár neki nem az a fontos, hogy egy pasi szép legyen, de az élet más területein komoly elvárásai vannak.

„Nekem a párom a háttérország, mindenben támogat. Ez számára is fejlődési folyamat eredménye volt, hiszen felsővezető volt, igazai teremtő Férfi. Nagyon sok férfi, amikor a párja elkezd veszettül sikeres lenni, úgy éli meg, mint egy támadás, személyes sértésnek veszik, nálunk ez a rész maximálisan kimaradt. Lehet, hogy érezte, de sosem hangsúlyozta. Pár héttel ezelőtt jöttem hazafelé és beszélgettünk, szóba jött egy ismerős pár, akik most nehéz időszakon mennek keresztül. Hirtelen megkérdezte tőlem a párom: »Téged mi idegesít bennem?« Hosszasan elgondolkodtam és hiába kutattam, nem találtam semmit” – mesélte a műsorvezetőnek a Sztárban Sztár leszek! egyik ítésze. És hogy milyen szerinte az igazi nagybetűs férfi?

Köllő Babett

Köllő Babett (Fotó: TV2)

„A férjem persze. Egy pasi ne szép legyen a klasszikus értelemben, hanem humoros legyen, legyen nagyon igényes magával szemben, és az öltözködési stílusa is legyen eggyel extrémebb, mint az átlag.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top