nlc.hu
TV-sztárok

Köllő Babett őszintén beszélt a házasságáról

Köllő Babett: „Nincs tökéletes kapcsolat, az baromi unalmas lenne”

Nekik sem volt mindig könnyű a kapcsolatuk.

Köllő Babett élete javarészt a rivaldafényben történik, ám van egy oldala, amit kifejezetten magának szeretne megőrizni. A színésznő és férje, András 18 éve élnek boldog házasságban, de ezt szeretik maguknak megtartani. Éppen ezért Babett sokszor megkapta már a kérdést, együtt vannak-e még kedvesével. 

Köllő Babett

Fotó: Schumy Csaba

„Évente kiteszek egy képet a közösségi oldalaimra, most éppen a 18. házassági évfordulónk alkalmából. Sokan kérdezgetik, hogy megvan-e még András: ezzel mindenkit megnyugtatok, hogy továbbra is fennáll a kapcsolatunk” – kezdte a Sztárban Sztár ítésze a Hot! magazinnak, majd elmesélte, habár most már nyugodt kapcsolatban vannak, nekik sem volt könnyű az elején. 

„Nincs tökéletes kapcsolat, az baromi unalmas lenne! A mélypontok után pedig nagyon tudunk örülni a csendes, nyugodt időszaknak. Nálunk már nincs sok feszültség, ezek a meccselések már lezajlottak. Nem akarok okoskodni, de az biztos, hogy sokat kell beszélgetni egymással. Ha az emberben a legkisebb rossz érzés is van, el kell, hogy mondja, és a másiknak kötelessége komolyan venni. Valamint azt is megtanultam, hogy tudni kell csöndben maradni: nem kell mindenről elmondanom a véleményemet. Az első évben rengeteget veszekedtünk, amíg az összecsiszolódásunk zajlott, így voltak ezzel az anyósomék is, és már hetven éve házasok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top