nlc.hu
TV-sztárok

Köllő Babettnek nincs gondja a korával

Köllő Babett cseppet sem aggódik a kora miatt

Nem azon van, hogy 20 évesnek tűnjön.

Legyen szó TV-műsorról, zsűrizésről vagy épp színházi szerepről, Köllő Babett megjelenése mindig kifogástalan. Akad azonban, aki még így is kritizálja őt, de a színésznő ezen egy kicsit sem akad fenn.

Köllő Babett,

Köllő Babett a Sztárban Sztár leszek! zsűrijében – Fotó: Sajtószoba

Nekem nincs gondom a korommal. Persze a kommentelők között van, aki rendszeresen firtatja azt, de én nem foglalkozom ezzel. Egyáltalán nem zavar a korom” – jelentette ki a Sláger FM-en a Sztárban Sztár leszek! mestere, aki nem tagadja, odafigyel a megjelenésére.

Arra igenis figyelek, hogy ápoljam az arcom, hogy óvjam, vigyázzak rá, de nem azon vagyok, hogy 20 évesnek tűnjek. Szeretném hosszan megőrizni az egészséges állapotot” – osztotta meg szépségtrükkjét a 45 éves színésznő, aki egyetlen dolgot soha nem engedélyez magának. “Annyira vigyázok a bőröm egészségére, hogy soha nem megyek napra. Emiatt sokszor megkapom, hogy milyen hófehér a bőröm, de ez sem zavar. A bőröm védelme sokkal fontosabb számomra” – vallotta be Köllő Babett, aki állítja: egy negyvenes nőnek is van arra lehetősége, hogy csúcsformában legyen és a fénykorát sokkal tovább kitolni.

Arról már korábban is beszélt, hogy számára az elsődleges szempont a megelőzés, ezért komoly energiát fektet arca ápolására, még annak ellenére is, hogy számos kezelésnek vetette alá magát, és a botoxon is túl van. “Nincsenek nagy kilengéseim. Ez az új kezelés, amin most vettem részt, az a lusták arcjógája. Évente egy-két alkalommal keresem fel a bőrgyógyász orvosomat Szegeden, vele konzultálva döntünk arról, mi történjen az arcommal. Legutóbb az arcéleket emelte hialuronsavas kezeléssel” – mesélte nemrég.

A Sztárban Sztár leszek! mestere amúgy hétről hétre újabb arcát mutatja meg a TV2 tehetségkutató műsorában. A két héttel ezelőtti adásban igencsak extravagáns frizurát és sminket kapott, amelyek még a ruháján – a flitteres miniszoknyás-blézeres szettjén – is túltettek: pin-up girl stílusú hajat villantott, a sminkjét pedig egy orrpiercinggel “turbózták fel”. A kommentelők imádták Köllő Babett kinézetét, nem győzték dicsérni. A korábbi élő show-kra pedig hol Shakira külsejét koppintotta, hol pedig Pamela Andersont idézte a kinézete

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top