nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Gabi és Krausz Gábor ugyanarra a rendezvényre megy

Ugyanazon az eseményen fog részt venni a válófélben lévő Tóth Gabi és Krausz Gábor

Még a válásuk bejelentése előtt bólintottak rá a szereplésre.

Augusztus 9-én Krausz Gábor közösségi oldalán jelentette be, 6 év után véget ér a házassága Tóth Gabival. A hírt később az énekesnő is megerősítette, és bár a témában egyikük sem akart nyilatkozni, hamar szárnyra keltek a pletykák, miszerint a váláshoz a Fricska Táncegyüttes egyik tagjának van köze, akivel Gabi hónapok óta dolgozik együtt. A séf viszonylag hamar a bejelentés után már el is költözött szentendrei otthonukból. 

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Fotó: Schumy Csaba

Az énekesnő pár naponta tölt fel képeket Instagram-oldalára, zömében lányát, Hannarózát öleli ezeken a fotókon, miközben korábban azt mondta, nem szeretné mutogatni gyermekét. Gábor is csak elvétve oszt meg tartalmakat. A séfről egyetlen videó került fel, az is az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalára. 

„Már tradíció, hogy a Városligeti Mentőnapon a mentők főzőcsapatai is összemérik tudásukat, így idén már 20 mentőállomás próbálja majd lefőzni egymást. Az életmentők azonban sok mással is készülnek a lakosság részére. Bárki benézhet a mentőhelikopterbe és a mentőautókba, megsimogathatja a mentőkutyákat és az újraélesztést is ingyen megtanulhatja szeptember 2-án, a Városligeti Mentőnapon” – részletezte a sztárséf a felvételen a nagyszerű programokat, amin ő maga is részt fog venni. Az, hogy az énekesnő is részt vesz az eseményen, csak hétvégén derült ki, amikor Instagram-oldalán egy videóban mesélt róla. 

„Évek óta támogatom az Országos Mentőszolgálatot. Tavaly a Covid miatt sajnos nem tudtam ott lenni a Városligeti Mentőnapon, de idén ott leszek, fellépek Csóka Péter gitárosommal és igyekszünk egy nagy bulit csapni. 

A Blikk kérdésére az OMSZ megerősítette, hogy az énekesnő egy hangszeres kísérővel áll színpadra, és a fellépést már azelőtt lekötötték, hogy kiderült volna, változás állt be a pár magánéletében.

„A szereplést Tóth Gabi már tavaly elvállalta, és nem részesül tiszteletdíjban, ezzel kívánja támogatni az életmentőket” – tette hozzá válaszában a mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top