nlc.hu
TV-sztárok

A Konyhafőnök: nem akart távozni a kiesett Rebeka

Nem akarta elhagyni a konyhát a kiesése után A Konyhafőnök versenyzője

Azzal érvelt, hogy nem jön le róla a kötény.

Az elődöntő második napján A Konyhafőnök zsűrije tovább emelte a szintet: egyre nehezebb feladatok vártak azokra a versenyzőkre, akik szeretnének a középdöntőben is részt venni. A kieső ezúttal igen nehezen hagyta el a konyhát.

A Konyhafőnök

A Konyhafőnök zsűrije csak pislogott Rebeka viselkedésén – Fotó: Sajtóklub

„Most én kiestem? Ne! Ne! Ne!” – hitetlenkedett Rebeka, amikor távozásra szólította a zsűri.

„Rebeka, látom, nehezen hiszed el, ami történt. Egyébként ez tényleg így van. Ráadásul tök jól nyomtad, viszont nagyon éles a küzdelem. Bármennyire is hihetetlen, ez a verseny neked most eddig tartott” – magyarázta a csalódott versenyzőnek Fördős Zé.

„Most mit csináljak?” – fakadt ki Rebeka, mire Zé ismét jelezte neki, hogy véget ért számára a verseny: „Most arra kérlek, Rebeka, hogy fáradj vissza a pultodhoz, vedd le a kötényt és hagyd el konyhát!”.

Rebeka ekkor nagy nehezen visszament a pultjához, miközben azt mondogatta, hogy „Jaj, nem akarok!”. Úgy tűnt, továbbra sem állt szándékában elhagyni a konyhát a kiesése után. Arra hivatkozott, hogy nem jön le róla a kötény, beleakadt ugyanis a feltűzött hajába. „Nem jön le rólam, nem tudom levenni” – győzködte a zsűrit, hogy maradhasson.

Mire Zé: „Még soha nem volt olyan, hogy erőszakkal kellett volna levenni valakiről a kötényt. Te vagy az első!” – mondta nevetve, amikor végignézte Rebeka küzdelmét a köténnyel.

„Nagyon sajnáltam, hogy véget ért a verseny. Azt hittem, hogy ez egy rossz álom, hogy ez nem történhet meg, mert tök jó volt a séfekkel lenni, meg a többiekkel is. Tök hangulatos az egész, szóval szerettem itt lenni” – vallotta meg a kiesése után, a kamerák előtt Andresik Rebeka, aki még a konyhaajtóban is azt mondogatta, hogy nem akar hazamenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top