nlc.hu
TV-sztárok

Dóri citromos rakott krumplija A Konyhafőnökben

A Konyhafőnök: Sárközi Ákos szinte mindent a kukába söpört Dóri tányérjáról

Ledöbbent a séf, még sosem kapott ennyire rossz ételt a versenyzőtől.

Miután előző nap Sinkovic Dóri volt a legügyesebb A Konyhafőnök új évadában, így előnyhöz jutott a tegnapi adásban: Rácz Jenővel mehetett le a piactérre, hogy közösen válogassanak és ezzel együtt kigondolták, milyen ételt készítsen a versenyző. A tányérja ennek ellenére nem aratott sikert, amikor a rakott krumpli újragondolása volt a feladat.

A Konyhafőnök

Sárközi Ákos szinte mindent a kukába dobált Dóri tányérjáról – Fotó: Sajtóklub

„Tök jó volt lent a piactéren együtt, de nem ilyesmire gondoltam. (…) Nekem nem jön elő a rakott krumpli élménye” – hangzott Rácz Jenő kritikája.

Amikor Fördős Zén volt a sor a kóstolásnál, az arca mindent elárult. Miután nagy nehezen lenyelte a falatot, csak ennyit mondott Dórinak: „Miért csináltad ezt velünk? (…) A rakott krumpli citromosan, savanyúan nem pálya”.

„Szegény mentortársak, ezt kellett enniük…” – mondta Sárközi Ákos, majd fogta és egymás után a kukába dobálta Dóri elemeit a tányérról. Kemény kritikája pedig csak ezután következett.

„Tényleg nagyon rossz. Egy előnyből indultál, és ahogy mondtam, fantasztikus volt a konyhai munka, tényleg villámsebesen dolgoztál, de sok hűhó semmiért. Eddig ez a legrosszabb tányérod, amit kóstoltam” – szúrta le a versenyzőt.

Dóri levonta a tanulságot a kamerák előtt adott miniinterjúban: „Úgy odaégtem ma én is, mint az a krumpli, amit próbáltam készíteni. Holnap még sokkal jobban oda kell tennem magam, mert tudom, hogy mennyi minden múlik rajta, és nem hibázhatok olyan banálisakat, mint ahogy ma tettem”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top