nlc.hu
TV-sztárok
A Dancing with the Stars csapata

Krausz Gábor: „Remélem, hogy a kislányom büszke lesz rám”

Lelepleződött, ki lesz az a 10 híresség, akik tánccipőt húznak idén ősszel. A műsor sajtóeseményén több olyan ismert ember neve is elhangzott, akik korábban sosem foglalkoztak ezzel a sportággal, így mindenki kíváncsian várja, mi sül ki a dologból. A TV2 séfje, Krausz Gábor például eddig kerülte a parkettet.

Az október 14-én elstartoló Dancing with the Starsban olyan arcok is feltűnnek, akik eddig nem igazán szerepeltek ilyen típusú show-műsorban. Képes összeállításunkban megnézheted a párokat, illetve a rövid megszólalásukat arról, hogyan készülnek, vagy mire számítanak a műsor kapcsán. A válófélben lévő Krausz Gábor például a kislányának is szeretne bizonyítani a táncparketten, erről a galériában található fotónál beszél részletesebben. 

Megnézem
Összes kép (14)

Mit gondol magáról Krausz Gábor?

„Ha pár tulajdonságomat ki kéne emelni, negatív és pozitív oldalon… hát, több a negatív ezzel a műsorral kapcsolatban. Nagyon visszahúzódó vagyok, nem szeretek szerepelni, szégyenlős vagyok. Főleg emberek előtt, élő adásban. Viszont a másik oldalon, amit elvállalok, azt százszázalékosan meg akarom csinálni, nagyon motivál, hogy bebizonyítsam magamnak és Annának, ennek van értelme, tehát teljesen alázattal megyek neki ennek a kalandnak” – mondta a sztárszakács a Tv2-nek. 

A videóból az is kiderül, hogy a műsor készítői évekig ostromolták a sztárt, ám eddig nemet mondott a felkérésekre.

Krausz Gábor

Krausz Gábor (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top