nlc.hu
TV-sztárok

Tóth-Hódi Pamela másfél évvel a tragédia után

Tóth-Hódi Pamela: „Tudtam, hogy Krisztián nincs jól lelkileg, de azt nem, hogy ennyire rossz állapotban van”

Kijelentette, tudja, hogy Krisztián nem akarattal tette ezt magával.

2022. május 6-án mindenkit megrázott a hír, miszerint tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián. A híresség két kislányt is félárván hagyott, az akkor alig egy éves Emmát, Berki Mazsi gyermekét, és a 8 éves Natit, Tóth-Hódi Pamela lányát.

Bár Mazsi azóta többször nyilatkozott a történtekkel kapcsolatban, Pamela egészen idáig hallgatott. Azt csak sejteni lehetett, mennyire nehéz időszakon mentek át, hiszen Nati volt az, aki megtalálta édesapja holttestét.

Tóth-Hódi Pamela

Fotó: Schumy Csaba

Pamela másfél évvel a történtek után a Story magazinnak mesélt először arról, hogyan élte meg a család Krisztián elvesztését.

„Az eleje kimondhatatlanul nehéz volt, hisz egy olyan dologban kellett helytállnom, amiben azelőtt soha. Minden erőmet összeszedtem, és minden percben tartottam magam azért, hogy segítsem a lányomat. Ha úgy történt volna az egész, hogy Nati nincs ott, minden más lett volna. Akkor fel tudok készülni. Akkor nagy levegőt veszek, és elmondom neki, hogy mi történt az apukájával. Nem lett volna kevésbé fájdalmas, de Nati emlékei szebbek maradtak volna. Belegondoltam, ha én látnék egy halott embert, legyen az akár idegen, megviselne. Nemhogy a szerettem látványa. Nehéz volt felfogni Krisztián halálát, de számomra még nehezebb volt elfogadni azt, ahogyan meghalt. Ezerszer belegondoltam, hogy vajon mit érezhetett Nati, és egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy akkor és most is a helyén tudja kezelni a helyzetet.”

Pamela arra is kitért, tudott Krisztián problémáiról, de nem sejtette, hogy ekkora a gond, abban viszont biztos, nem szándékosan vetett véget az életének. „Tudtam, hogy Krisztián nincs jól lelkileg, hogy jár pszichológushoz, de azt nem, hogy ennyire rossz állapotban van. Ugyanakkor kétségem sincs afelől, hogy akarattal soha, de soha nem tette volna ki Natit ennek az egésznek. Ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy az utolsó utáni gondolata is ő volt, tudom is, hogy mi: »Basszus, a Nati benn van a szobában!«”

Story címlap

Story magazin címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top