nlc.hu
TV-sztárok

Apja nyomdokaiba lépett Curtis fia

Édesapja nyomdokaiba lépett Curtis kisfia: „Hihetetlen érzések kavarognak bennem”

A rapper nem is lehetne ennél büszkébb.

Talán nem mindenki tudja, de Curtis – polgári nevén Széki Attila – gyermekkorában teljesen más karriert képzelt el magának. A rapper nagyon tehetséges futballista volt és igen szép karrier állt előtte. Edzői nagy reménységet láttak benne, ezért már egészen fiatalon, 17 évesen leigazolta az Újpest FC.

Curtis

Fotó: Trenka Attila

Curtis a mai napig boldogan idézi fel az emléket, miszerint Kabát Péterrel is pályára léphetett az NB1-ben. Sajnos 20 évesen komoly térdsérülést szenvedett, ezért le kellett mondani az álmáról és új célt tűzött ki maga elé: akkor kezdett a zenével foglalkozni. Ma már rengeteg rajongója van, telt házas koncerteket ad, rendszeresen szerepel műsorokban, de a szívéhez mindig közel áll az újpesti futballcsapat, és továbbra is elkötelezett szurkolójuk.

Így nem olyan meglepő, hogy elöntötték az érzelmek, hiszen a mai napon a 4 éves fia, Doni felhúzta magára az Újpest FC mezét. 

„Hihetetlen érzések kavarognak bennem… A kisfiamat hoztam az első Újpesti foci kiválasztó edzésére. Arra a pályára hoztam, ahol én anno játszhattam nb1-ben. Azt kívánom, kisfiam, hogy minden álmod teljesüljön ebben a csodálatos sportágban! Elképesztő büszke vagyok” – olvasható a rapper legutóbbi Instagram-bejegyzésében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top