nlc.hu
TV-sztárok

Ethan Hawke rendezi saját lánya, Maya Hawke szexjelenetét

Ethan Hawke szerint tök oké, hogy saját lánya szexjelenetét rendezi

És a lánya, Maya Hawke is rendben lévőnek tartja a dolgot.

Az A-kategóriás színész, Ethan Hawke rendeziWildcat című filmet, amiben lánya, Maya Hawke is szerepel. A 25 éves színésznő ráadásul szexjelenetben is részt vesz, amit így értelemszerűen a saját apja is végig fog asszisztálni.

A két Hawke a Varietynek beszélt arról, hogy ők egyáltalán nem érezték magukat kellemetlenül a jelenetek forgatása alatt.

Ethan Hawke szerint tök oké, hogy saját lánya szexjelenetét rendezi

Nagyon könnyű volt számunkra. Nem is érdekelhetett volna kevésbé

– mondta Maya Hawke.

Persze Maya jelenetbeli partnerei számára már sokkal kínosabb lehetett Ethan előtt forgatni. Az interjúban arról is szó volt, hogyan viseli Maya és Ethan a kritikákat amiatt, hogy a lány karrierje éppen szintén színész apja erőteljes támogatásával lendül be. Bár Maya sokszor elbizonytalanodik a az őt érő támadások miatt, máskor is szeretne együtt dolgozni az apjával.

Ethan pedig így zárta rövidre a dolgot:

“Ha valaki azért kritizál minket, mert együtt dolgozunk, az teljesen oké. Az embereknek lehet erről véleményük. Neked viszont meg kell próbálni a lehető legjobban dolgozni a színpadon.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top