nlc.hu
TV-sztárok

Beteg édesanyjáról vallott Geszti Péter

Beteg édesanyjáról vallott Geszti Péter

Geszti Péter sok mindent alkotott az elmúlt években, reklámokat, színdarabokat, most újra zenél és tévéműsora is van Adom a napom! címmel.

Geszti Péter az elmúlt években tudatosan vonult vissza a reflektorfényből, de a képernyőre sem vágyott. Ám a VIASAT3 felkérésére nem tudott nemet mondani, ráadásul ideje is volt rá, ugyanis időközben bezárta a nagyjából húsz évig működő reklámügynökségét. A Blikknek adott interjújában családjáról, munkáról is tabuk nélkül mesélt.

Geszti Péter édesanyjáról vallott

(Fotó: RTL / Sajtóklub)

“Egyrészt nagyjából tizenöt éve már egyre kevésbé érdekelt a reklámszakma, másrészt ahogy idősödöm, az a kulturális network, amihez tartozom, már kicsúszik az üzleti körökből. Ehhez már hozzájön, hogy a jelenlegi politikai berendezkedés nem teszi lehetővé, hogy függetlenként jó haszonnal tudjunk menedzselni egy ügynökséget, kipusztult a szabad verseny, csak az állampártos klientúra tarolhat. Szóval több tényező egyszerre mutatott a váltás irányába, de nem bánom, mert több időm juthat a családra” – mondta Geszti Péter arra a kérdésre, miért zárta be az ügynökséget.

Édesanyjáról is mesélt, aki idén novemberben lesz 90 éves.

“Köszönöm az érdeklődést, jól van, novemberben lesz 90 éves. Csendesen, jó hangulatban telnek a napjai. Kezd már kicsit feledékeny lenni, egyre inkább a régi emlékei maradnak a számára, és ezzel párhuzamosan érzem, hogy még nagyobb lett benne a szeretete irántam. Tizenötödik éve, hogy alig tud kijönni a lakásból, járókerettel is nehezen mozog, de megmaradt a pozitív energiája, szinte sosem panaszkodik. Én pedig igyekszem jelen lenni az életében, hetente többször meglátogatom, és gyakorlatilag minden nap beszélünk” – mondta Geszti Péter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top