nlc.hu
TV-sztárok

Szász Júlia állapota

Megszólalt Szász Júlia, ilyen állapotban van a színésznő

A súlyos sérüléseket szenvedő színésznő még jó ideig lábadozik.

A Nemzeti Színházban történt baleset óta mindenki a két érintett, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó állapotáért izgul. A fiatal színésznő hetekig feküdt a kórházban, ahonnan hazaengedték, majd az állapota romlása miatt visszakerült a Semmelweis Egyetem traumatológiai osztályára. Hétfőn hazatérhetett az otthonába. Most az Instagram-oldalán jelentkezett be és röviden beszámolt arról, hogy érzi magát.

Szász Júlia

Szász Júlia (Fotó: Korponai Tamás)

„Egyszerre szeretném szívből megköszönni a születésnapi köszöntéseket, illetve a RENGETEG – de tényleg rengeteg – jókívánságot, rám gondolást, támogatást, amelyben az elmúlt hetekben részesültem. Nem tudom, honnan jött az a kifogyhatatlan erő, amivel tartottatok végig és fogtátok a kezem. Szerencsés ember vagyok. Nem állt szándékomban, mégis elég szentimentálisra sikerült ez a poszt – látszik, hogy nincs benne rutinom –, de ezt fontosnak tartottam megosztani veletek. Ja, és sokan kérdeztétek (tényleg): jobban vagyok már, lassan, de biztosan gyógyulgatok” – közölte gondolatait Szász Júlia.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, november 9-én baleset miatt félbeszakadt a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia című előadása. A női főszereplőt alakító Szász Júlia és a Capuletet játszó Horváth Lajos Ottó a második felvonásban 4 méter magasról zuhantak le, súlyos sérüléseket, töréseket szenvedtek, műtéten is átestek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top