nlc.hu
TV-sztárok

Kórházba került Molnár Gusztáv

Kórházba került Molnár Gusztáv

Szerencsére nem történt nagyobb baj.

A Blikk úgy értesült, hogy a színész a napokban a kecskeméti kórházban járt, szerencsére sikerült utolérniük Molnár Gusztávot, aki elárulta, miért volt szüksége orvosi ellátásra.

„Jól vagyok, csak egy korcsolyabaleset történt, beütöttem a fejem és enyhe agyrázkódásom lett, ami miatt kórházba kellett mennem kivizsgálásra a biztonság kedvéért” – nyilatkozta.

Molnár Gusztáv

Fotó: Sajtóklub/RTL

Molnár Gusztáv négy hónapja jött ki a több mint egy éven át tartó rehabilitációs programról, Komlón volt egy rehabilitációs intézetben. A 37 éves színész a Frizbi TV Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorában vallott az alkoholfüggőségéről.

A Drága örökösök sztárja többek között arról is mesélt, hogy 14 évesen megivott egy fél üveg törkölypálinkát, és ugyan utána nem volt jól, de elmondása szerint az ivászattal vált népszerű sráccá az iskolában: ő lett a házibulik lelke, akitől mindig számítani lehetett egy részeg mutatványra.

„Folyamatosan küzdök a démonjaimmal, hol erősebb a késztetés, hol pedig kevésbé, de erre számítottam is. Dolgozom, most éppen Budapesten vagyok, de hamarosan indulok vissza Kecskemétre, mert egy rendezvényen kértek fel beszélni. Mellette a december 27-i saját estemre is készülök, szorgalmasan írom a szövegeket” – mondta a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top