nlc.hu
TV-sztárok

Gaál Noémi új oldalát mutatta meg

Soha nem látott oldalát mutatta meg Gaál Noémi

Pedig van hozzá érzéke.

Gaál Noémi évekkel ezelőtt igazolt az ATV-hez, ám tavaly februárban távozott a csatornától. Az 53 éves időjós jó viszonyban vált el az ATV-től, távozását akkor azzal indokolta, édesapja elvesztése és az évek óta elmaradt pihenések miatt elfáradt. Noémi nyáron vidáman mondta, sokkal jobban érzi magát, majd arról is beszélt, mikor tér vissza a képernyőre.

Gaál Noémi

Fotó: Fülöp Dániel

Nos, ha állandóra nem is térek vissza, azt elmondhatom, hogy viszontlátható leszek majd néhány műsorban, amelyek a forgatása hamarosan elkezdődik.

Ezek közül tegnap este adásba is került egy, ugyanis ő volt a Szerencsekerék hétfői sztárvendége, ahol eddig nem ismert oldalát is megmutatta. A Neoton Família Nyár van című dalának egy részletéből kellett megtalálni a hiányzó magánhangzókat, a feladathoz pedig ő maga is dalra fakadt, amit a közönség vastapssal díjazott. 

Jaj, ez az éneklés engem kerget mindenhol – mondta nevetve a tévés, mire a műsorvezető, Kasza Tibi megnyugtatta. – Az a két aprócska hang nagyon ment.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top