nlc.hu
TV-sztárok

Gaál Noémi elégedett életével

Gaál Noéminek nem hiányzik a képernyő: „Elégedett vagyok, mert csodálatos 30 év volt”

Azért itt-ott néha még feltűnik.

Gaál Noémi hosszú évek után tavaly februárban távozott az ATV-től. Az időjós jó viszonyban vált el a csatornától, visszavonulását pedig azzal magyarázta, nehéz időszak állt mögötte, majd elvesztette édesapját és úgy érezte, be kell pótolnia a sok éve kimaradó pihenéseket is.

Gaál Noémi

Fotó: Olajos Piroska

Nem igaz, hogy elegem lett, és azért jöttem el. Elfáradtam abban, hogy évek óta napi 4-5 órát alszom, nincsenek hétvégéim, hogy nem tudok minőségi időt tölteni a szeretteimmel. Anyukám már régóta aggódik értem, hogy túlhajtom magam. Édesapám elvesztése is arra sarkallt, gondoljam át az életem, és ha módomban áll, változtassak rajta. Egyértelmű volt már, ez így nem mehet tovább”– nyilatkozta akkor Noémi. 

A pihenés része sikerült, ugyanis nyáron már boldogan mesélt arról, mivel tölti a napjait, majd azt is elárulta, időnként fel fog tűnni egy-egy műsorban. Most például a Szerencsekerék vendége volt, ahol énektudását is megmutatta. A Meglepetés magazinnak pedig elmondta, egyáltalán nem bánta meg döntését.

Boldoggá tesz a párom, aki mindenben segít. Amikor fáradt vagyok azonnal észreveszi, és egy kis pihenést ad nekem azzal, hogy intézi az üzletek körüli teendőket. Szeretem a két kis boltomat is. Olykor megjegyzik a vevők, hogy hiányzom nekik a képernyőről. Sajnálják, hogy ott már nem láthatnak. Nekem erre mindig az a válaszom: elégedett vagyok, mert csodálatos 30 év volt!

 – jelentette ki az 53 éves időjós. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top