nlc.hu
TV-sztárok

Gaál Noémi távozásának okai

Őszintén vallott felmondása okairól Gaál Noémi: „Ez így nem mehetett tovább”

Párja nem szólt bele a döntésébe, de mindenben támogatta.

Jó oka volt Gaál Noéminak arra, hogy elbúcsúzott a képernyőtől. Mint mondja, szüksége van némi szünetre, pláne a kifejezetten nehéz tavalyi év után, ezért is érzi úgy, hogy ez a mostani váltás nem is jöhetett volna jobbkor. Az 52 éves időjós hangsúlyozza, jó viszonyban váltak el az ATV csatornával.

Gaál Noémi,

Múlt héten köszönt el az ATV-től Gaál Noémi – Fotó: Sajtószoba

„Nem igaz, hogy elegem lett, és azért jöttem el. Elfáradtam abban, hogy évek óta napi 4-5 órát alszom, nincsenek hétvégéim, hogy nem tudok minőségi időt tölteni a szeretteimmel. Anyukám már régóta aggódik értem, hogy túlhajtom magam. (…) Édesapám elvesztése is arra sarkallt, gondoljam át az életem, és ha módomban áll, változtassak rajta. (…) Egyértelmű volt már, ez így nem mehet tovább” – vallotta be a BEST magazinnak.

Most, hogy több ideje lesz, szeretne elutazni, hétvégente nagyokat sétálni a kutyájával, valamint több időt tölteni a családjával. „És nem utolsósorban aludni! (…) Meg kell tanulnom lazítani, meg feldolgozni a tavalyi évet, ami emberpróbáló volt” – mondta Gaál Noémi.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top