nlc.hu
TV-sztárok

Schoblocher Barbara intim titka

Schoblocher Barbara intim titkot árult el

Ebből nem enged.

A még csak 30 éves Schoblocher Barbara rengeteg sikert ért már el, ennek ellenére nem szégyenlős, ha a magánéletéről kell beszélnie. Korábban az nlc-nek például elárulta, rendszeresen jár terápiára. 

Schoblocher Barbara

Fotó: Trenka Attila

„Az a célom, hogy egy kiegyensúlyozott és mentálisan stabil ember legyek, ezért igyekszem mindent megtenni. Terápiára járok, aktívan, és sok időt szentelek annak, hogy foglalkozzak a bennem lezajló folyamatokkal. Fontosnak tartom az önismeretet. Saját bőrömön tapasztalom, hogy ha lelkileg nem vagyok jól, az kihat a fizikai állapotomra is és ez fordítva is igaz. Ha nem fektetek erre kellő energiát, akkor rövid időn belül megvan a böjtje. Attól, hogy az ember pszichológushoz jár, még nem lesz bolond” – magyarázta akkor az énekesnő. 

Barbara most ugyanilyen őszinteséggel vágott bele a játékba a Szerencsekerék tegnap esti adásában. Mint kiderült, nem csak a mentális egészségére figyel oda rendszeresen. 

Külön csaták szoktak zajlani azért, hogy menjen nyáron a fesztiválszezonban a buszban a klíma vagy ne, mert ugye vigyázni kell a hangszálakra… Meg igen, nagyon vicces, de én úgy szeretek aludni, hogy hermetikusan lezárom a teret: be van sötétítve, be van csukva az ablak és ilyenkor előfordul, hogy a barátommal nem tudunk egy légtérben aludni, mert ő ezt nem bírja elviselni” – mondta nevetve az énekesnő. 

A műsorvezető, Kasza Tibi pedig összegezte a hallottakat: „Tehát neked kellenek körülmények, és ha a barátod ezen el is bukik, akkor is kellenek, tehát a barátod kiszorul a körülmények miatt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top