nlc.hu
TV-sztárok

Angyalbőrben

Mi lett vele? Így él az Angyalbőrben sorozat sztárja, Mészáros Zoltán

Több mint harminc év után újra magyar sorozatban dolgozik.

A sorozat főhősét, a labdarúgóból lett taxisofőrt, aki épp sorkatonai szolgálatát teljesíti, Mészáros Zoltán játszotta. Bár a műsor anno nagy siker volt, Zoltán nem hazánkban telepedett le: előbb Erdélybe, majd Németországba utazott, ahol szintén sikeres színész lett. Az 59 éves sztár most hazalátogatott, méghozzá egy munka miatt. A Megafilm Service által készített S.E.R.E.G. című sorozatot forgatja, ami még az idén látható lesz a TV2-n.

„Rögtön a sorozat után elmentem Erdélybe 8-10 évre, utána pedig Németországba. Huszonhat éve lakom Münchenben, ahol otthonra találtam. Sehol nem laktam még ilyen sokat, és – lokálpatrióta lévén – nem is szeretnék már elköltözni. Bármennyire is nehéz volt ez az út, megérte. Jól érzem magam, szeretem a várost, tudok róla mindent, szinte már vele együtt dobbanok. Nem tudnám máshol elképzelni az életem” – mesélte a Blikknek Zoltán, aki a magánéletéről is beszámolt a lapnak.

Íme egy két évvel ezelőtti fotó a színészről: 

„Három feleségem is volt, de úgy alakult az életem, hogy jelenleg egyedül élek. Sajnos, az első házasságomból született gyermekemmel úgy hozta az élet, hogy semmiféle kapcsolatom nincs, így a két unokámmal sem… A többi gyermekem viszont Münchenben született, a legkisebb, aki tízéves, még most is ott él. Közösen neveljük az édesanyjával, felváltva él nálam és nála is” – tette hozzá az egykori sorozatsztár. Érdekesség, hogy a színész 2024-ben ismét belebújhatott Urbán András bőrébe, hiszen a készülő sorozatban újra őt alakítja majd.

Mészáros Zoltán

Mészáros Zoltán Usztics Mátyással 1984-ben (Fotó: Facebook/Mészáros Zoltán)

„A történet szerint Urbán honvédból vezérezredes lett, és ezért vagyok most itt én is. Nagyon jó volt újra itthon, régi ismerősökkel és új kollégákkal is találkoztam” – zárta a beszélgetést Zoltán. 

Emlékszel még rájuk? Íme egy videó a múltból

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top