nlc.hu
TV-sztárok

Hajdu Steve új szerepben

Gyerekműsorban tűnik fel Hajdu Steve

Újabb területen próbálja ki magát.

Hajdu Steve egykori osztálytársával, Ortutay Dórival közösen vezeti majd azt a műsort, amelynek középpontjában a gyerekek állnak. „Dórival 37 éve ismerjük egymást, középiskolai osztálytársak voltunk. Sokat ötleteltünk, hogy mi lehetne a közös projektünk, míg végül ennek a műsornak az ötlete mindenkinek megtetszett” – árulta el a Sláger Reggelben Hajdu Steve, aki szerint a gyerekek világa sokkal színesebb, mint gondolnánk.

„Minden adásban két gyerek lesz a vendégünk, Ortutay Dóri pedig mindig olyan hírrel készül, amelyre a gyerekek reagálni tudnak. Elképesztő, hogy már egészen kis korukban is megvan a saját véleményük, hogy mennyire kreatívak. Fantasztikusan szórakoztató, ahogy ők látják a világot” – mondta a korábban a húsfogyasztásról lemondó színész, akihez hasonlóan műsorvezetőtársa, Ortutay Dóri is úgy érzi, a Székre állok című műsoruk kaput nyit egy másik világ felé. „Elképesztően sokat lehet a gyerekektől tanulni, a technikához lenyűgöző módon értenek, ezáltal a tudásuk is nagyon széles spektrumú. Mindemellett nagyon szórakoztató és cuki a legtöbb beszélgetésünk velük” – árulta el a rádiós.

Hajdu István Steve

Hajdu István Steve (Fotó: Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top