nlc.hu
TV-sztárok

Gregor Bernadett vallomása a karrierjéről

Gregor Bernadett: „Bennem nincs sem gonoszság, sem irigység”

Sokan rideg embernek tartják, pedig szerinte ez korántsem igaz.

Gregor Bernadett furcsállja, hogy az emberek néha másképp néznek rá. „Ez a kép alakult ki rólam, amihez nekem magánemberként semmi közöm” – mesélte a hot! magazinnak a színésznő, majd így folytatta. – „Mindig kaptam olyan szerepeket, amik ezt tükrözték, és a sajtó is ezt a képet igyekezett kialakítani rólam, de ez nincs összhangban a valódi személyiségemmel.” 

Szerinte mindig szeretettel fordul az emberek felé, észszerűen, legyen szó akár valódi, akár kitalált személyről. „A színdarabok hatalomról és szerelemről szólnak, hogy férfi és nő között van valamilyen viszony. Én viszont határozottan kijelentem, hogy létezhet barátság férfi és nő között. A hideg szívű karaktert is igyekszem az emberi oldaláról megközelíteni. A figurák történetében ott van az ok, amiért gonoszak: ebből kell dolgoznom.  Bennem nincs sem gonoszság, sem irigység; ezekkel a magánéletben nem is tudok mit kezdeni, és a mai napig bénítóan hatnak rám” – árulta el a színésznő a lapnak. A gyermeknevelés is szóba került: az idősebbik fia, Bence már felnőtt férfi, a kisebbik, Álmos pedig betöltötte a tizennyolcadik évét.

Gregor Bernadett

Gregor Bernadett (Fotó: Fülöp Dániel)

„Én egy gyerekes, dolgozó nő vagyok, ez mindig is így volt, most is így van. Nekem a család, a gyerekek voltak mindig az elsők. Kilenc hónapos terhes voltam, amikor átvettem a diplomámat: nem azzal foglalkoztam, hogy hol lesz szerződésem, hanem annak örültem, hogy gyermekem születik. Azért ez ritka egy pályakezdő színésznőnél” – nyilatkozta Bernadett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top