nlc.hu
TV-sztárok

Gregor Bernadett a mai napig szorong

Gregor Bernadett: „A casting olyan szorongást okoz, hogy engem megversenyeztetnek egy irodában valakivel”

A színésznő viszont ma már nem rágódik a múlton, hanem előre tekint.

Gregor Bernadett az évek során már hozzászokott ahhoz, hogy folyamatosan a média középpontjában van, és nehezen tudja megóvni a magánéletét a nyilvánosság elől. Mindez nem akadályozta meg abban, hogy csodás karriert építsen fel, és sokak kedvence legyen.

Gregor Bernadett

Fotó: Olajos Piroska

Az 51 éves színésznő korábban az nlc-nek elmondta, már nem sokáig tervez a színpadon lenni, más elképzelései vannak a jövőt illetően, és nem is gondolnánk, hogy a sok év tapasztalat után is van, ami nem megy neki olyan könnyen. 

Próbálok a kor előrehaladtával elfogadó lenni, úgy nagyjából mindennel kapcsolatban. Azzal is, hogy én nem fogok tudni mindent elfogadni. Például ilyen a casting intézménye, ami nekem egyszerűen olyan szorongást okoz, maga a tény, hogy engem megversenyeztetnek egy irodában valakivel, hogy én alkalmas vagyok-e egy filmszerep eljátszására – mondta a Tényeknek Bernadett arra a felvetésre, miért szerepelt kevés nagyjátékfilmben. A színésznő arról is beszélt, nem rágódik sokat a múlton, inkább a jövőbe tekint. – Úgy kell élni, hogy amíg forgolódunk a világban, ne súroljuk le a másik emberről a bőrt. Ez olyan jó lenne egyébként, ha az emberek nem smirgli papírral, meg súrolókefével járnának, hanem meglátnánk mindannyian azt, hogy az a pohár különben tényleg teli van félig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top