nlc.hu
Sztárok

Visszavonták Gregor Bernadett kanadai vízumát

Gregor Bernadettet a válásáról kérdezték a kanadai hatóságok

A színésznő Torontóban utazott volna fellépni az ottani magyarok felkérésére, de nem várt problémákba ütközött.

Gregor Bernadett és az őt kísérő zongorista, Gonda László az ottani magyarok meghívására utazna Torontóba, de nem várt akadályokba ütköztek: a színésznő vízumát az utolsó pillanatban visszavonta a kanadai hatóság és újabb dokumentumok beadására kötelezte őket – számolt be a Blikk.

Gregor Bernadett

Gregor Bernadett
(Fotó: Fülöp Dániel / Fotocentral)

„Kellett az erkölcsi igazolványom, az adóbevallásom, a munkáltatói igazolásom, de még az is, mennyi pénz van a számlámon, ki tudom-e fizetni a hazautat. Mivel a repülőjegyem retúr, akkor is vissza tudnék jönni, ha nem lenne pénzem” – kezdte a színésznő, hozzátéve, hogy ezeket a kérdéseket még meg is érti, hiszen a beutazás szempontjából relevánsak.

Ám meglepődtem, amikor Laci felhívott, hogy azt kérdezik, mikor halt meg az édesanyám, vagy mikor váltam el legutóbb. Na, ezen felhúztam magam! Ezek szenzitív, személyes adatok, már bocsánat, de ehhez kinek mi köze?

– tette hozzá felháborodottan. 

A híresség azt mondta, hogy ekkor már szíve szerint le is mondta volna az utazást, ami alapvetően is nehézségeket okozott, mert meg kellett oldania a fia és az állatai felügyeletét.

Végül mégis beadták a szükséges dokumentumokat, amikhez hivatalos fordítást is kellett készíttetniük, de az még most sem biztos, hogy a határon majd be is fogják engedni őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top