TV-sztárok

Gregor Bernadett fia 10 kilót fogyott, nagyon megváltozott

Gregor Bernadett próbált a társadalmi elvárásoknak megfelelően élni, de nem ment neki.

Gregor Bernadett és Szarvas Attila tavaly októberben jelentették be, hogy a házasságuk megromlott, ezért elváltak. A két színész kapcsolata nem mérgesedett el, csupán már nem voltak érzelmek. Bernadett azt vallja, alkalmazkodó feleség volt, és próbált megfelelni az elvárásoknak, de neki ez nem megy hosszútávon, nagy a szabadságvágya – írja a Meglepetés

Gregor Bernadett alkalmazkodó feleség volt (Fotó: instagram)

„A szabadságvágyam, a függetlenségre való igényem nem csapodárság, ahogy mások gondolják. Sajnos egy átlagos párkapcsolatba manapság nem fér bele az, ha szeretnék egy hétig egyedül lenni, és nem egy apró lakásban folyamatosan alkalmazkodni a másikhoz” – részletezte a lapnak Gregor Bernadett, aki a két fiáról is mesélt kicsit. 

Mint kiderült, a nagyobbik gyerek, Bence már külön él az édesanyjától, és utolsó éves a színművészetin. A kisebbik fiúval, Álmossal nagyon jó a színésznő kapcsolata, szinte szerelem, ami köztük van. Nemrég megkérte Bernadettet, hogy ne vegyen neki hizlaló ételeket, ezáltal 10 kilótól szabadult meg, ráadásul nőtt is, így teljesen máshogy néz ki, mint azelőtt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Zakynthos 😊

Bernadett Gregor (@gregorbernadett) által megosztott bejegyzés,

További részletekért keresd a magazint!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top