nlc.hu
TV-sztárok
Horváth Lajos Ottó beszámolt az állapotáról

Először állt kamera elé a balesete óta Horváth Lajos Ottó

Hónapokig eltart a felépülése.

2023 november 10-én, Szász Júliával a karjaiban zuhant le Horváth Lajos Ottó a Nemzeti Színházban. A baleset mindenkit megrázott, hosszú hetekig egy ország aggódott a két művészért. Horváth Lajos Ottó most először beszélt az állapotáról, méghozzá a Fókusz kamerái előtt. Mint mondja, jelenleg is kezelésekre jár, melyek még hosszú hónapokig eltartanak. A színésznek a keze sérült meg leginkább. 

„Elég komplex kezelést kapok nagy odafigyelés mellett, szuper ellátásban, jó körülmények között. Nagyon hozzáértő emberek dolgoztak a gyógyulásomon sokat, nagyon jó eredménnyel” – nyilatkozta Horváth Lajos Ottó, aki most rehabilitációra szorul. „Minimum még három hónap, aztán a vége még kicsit odébb van. Volt olyan időszak, amikor minden nap jártam, három hete viszont már csak heti háromszor kell mennem.”

A művész egyhamar nem tér vissza a színpadra, ezt Vidnyánszky Attilának is elmondta, aki állítása szerint tisztában van az állapotával. 

„Az igazgató úr természetesen tisztában van az állapotommal, ez magától értetődik, hiszen csomó olyan döntést kellett meghoznia a színházban, amiket az állapotom ismerete nélkül nem tudott volna meghozni” – fogalmazott, majd hozzátéve, hogy a baleset óta nem lépte át a színház küszöbét. „Nem, nem mentem be a Nemzeti Színházba még, de majd eljön az idő, amikor bemegyek.”

Horváth Lajos Ottó

Horváth Lajos Ottó (Fotó: Rozmanitz Gábor)

Szász Júlia december elején térhetett haza otthonába, ahol azóta is gyógyulgat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top