nlc.hu
TV-sztárok
Betegsége ellenére sem marad ki Bruce Willis a családi ünnepekből

Betegsége ellenére sem hagyja ki Bruce Willis a családi ünnepeket

Bruce Willis, a demenciával küzdő színész mindig felragyog, ahányszor csak meglátja az unokáját. Ezúttal is így volt, amikor összegyűlt a család!

Bruce Willis nevét szinte nincs ember, aki ne ismerné. A Willis, miután afáziát diagnosztizáltak úgy döntött, visszavonul a színészi pályáról.

Betegsége ellenére sem hagyja ki Bruce Willis a családi ünnepeket

A színész visszavonulásának hírét lánya, Rumer Willis jelentette be még 2022 tavaszán. Sajnos a híresség állapota azóta romlott, és az orvosok megállapították, hogy ún. frontotemporális demencia, azaz a Pick-betegség okozza a tüneteket. 

Így aztán nem is csoda, hogy duplán volt ok nemrég az ünneplésre: az alkalmat nemcsak Bruce Willis születésnapja adta, hanem a 15. házassági évfordulójuk is a feleségével, Emma Heminggel. A 45 éves nő úgy fogalmazott az Instagram-oldalán, hogy a szövetségük erősebb, mint valaha.

„Elmerülhetnék a bánatban, de inkább ünneplem azt a sok mindent, amiért hálásak lehetünk. Van két csodálatos lányunk, és egy olyan erős családi kötelék, ami minden megpróbáltatást kibír. Egyszerűen imádom ezt a férfit, akihez feleségül mentem, és annyi szeretet, gyengédség van az életünkben, mint talán még soha” – írta Emma egy kedves közös fotón.

 
Demi Moore, aki Bruce Willis volt felesége, két új, szívmelengető képet osztott meg a frontotemporális demenciával diagnosztizált színészről. Az egyik képen gyengéden megérintve beszélgetnek, és bár Willis már elveszítette értelmi képességeinek nagy részét, a szeretet gesztusai továbbra is jelen vannak az életében.

A másik képen Willis az első unokájával, a 2023-ban született Louettával játszik és nevet. A tíz hónapos kisbabával szoros kapcsolat alakult ki köztük. Nagypapa és unokája talán azért is értik meg ilyen jól egymást, mert Willis betegsége miatt bizonyos értelemben gyermeki szintre került, például ami a szókincsét illeti. A színész ezt a képességét nagyrészt elveszítette a betegsége miatt. Viszont lehet, hogy a szavak hiányoznak, a szeretet nem, hiszen az összetartó családja bőven biztosítja számára.

Via

Ez is érdekelhet Bruce Willis Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top