nlc.hu
TV-sztárok
Igaz lenne? David Beckham öt nővel csalta meg feleségét?

Öt nővel csalta meg a feleségét David Beckham? Az állítólagos szerető kitálalt

Megszólalt David Beckham állítólagos szeretője, aki elmondása szerint rajta kapta egyszer a sztárfocistát egy modellel. Vajon igaz lenne az állítás?

A Beckham házaspár azóta sem ismerte el, hogy bármi közük is lett volna Rebecca Loos-hoz. A nő viszont ragaszkodik hozzá, hogy a focista annak idején vele csalta meg a feleségét.

Öt nővel csalta meg a feleségét David Beckham? Az állítólagos szerető kitálalt
 
A házasságuk során akadtak hullámvölgyek, a sztárfocista, David Beckham és felesége, Victoria azt sosem ismerte el nyilvánosan, hogy ezeket a problémákat bármiféle megcsalás okozta volna.

Azonban egy állítólagos szerető, Rebecca Loos azóta is kitart amellett, hogy a sztár annak idején vele csalta a feleségét. Ráadásul, a híresztelések szerint, nem csupán vele.

Rebecca Loos állítása szerint közte és David Beckham között még 2004-ben zajlott viszony, és a nő azt hitte, ő az egyetlen, akivel a focista csalja a feleségét. Egy nap azonban rá kellett jönnie, hogy ez nem így van. 

Rebecca beszámolója szerint rajtakapta Davidet az ágyban Esther Cañadas spanyol modellel. A történet szerint, az állítólagos incidens akkor történt, amikor Victoria felhívta Rebeccát, hogy megtalálja a férjét. Rebecca állítólag hajnali 3-kor egy hálószobában találta meg a focistát egy modellel az ágyában, majd csak annyit mondott neki, hogy “a feleséged van a vonalban”. 

David Beckham és Victoria azonban a végsőkig kitartanak egymást mellett, pedig a sztárfocista legalább öt nővel csalta meg a feleségét, legalábbis az életükről szóló botránykönyv ezt állítja – írja külföldi forrásra hivatkozva a Life.hu. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top