nlc.hu
TV-sztárok
Kiengedték a börtönből Manuelt

Egy hónap után újra szabad Manuel, már nincs börtönben a rapper

A közösségi oldalán osztotta meg a hírt az egykori x-faktoros.

Manuel, azaz Gödöllei Emánuel az X-Faktorban tűnt fel annak idején, majd saját jogon is ismert lett, rengetegen követik a közösségi oldalait és több tízmillió megtekintése van a legnagyobb videómegosztón. Korábban már volt egy botránya, még a tehetségkutató alatt derült ki, hogy meglopott egy állatmenhelyet, ám még a műsorban elnézést kért a tettéért és azóta – elvileg – kárpótolta is tulajdonosokat.

Manuel

Fotó: Schumy Csaba

Nemrég egy másik botránya látott napvilágot, illetve csak az eredménye. „Holnaptól eltűnök pár hétre, mert meg kell kezdenem a rám kiszabott, közel 1 hónapos szabadságvesztést fogházban egy régi ügy miatt” – közölte korábban a rajongóival a 23 éves rapper, aki röviden kitért arra is, miért ítélték fogházbüntetésre.

2017-ben letartóztattak engem és pár barátomat egy maréknyi fűvel, aminek ez lett a vége. Azért árnyaltabb a sztori, szóval ha kijöttem (lehet) adok valahol egy interjút ezzel kapcsolatban

– írta, mielőtt bevonult a börtönbe.

Újra szabad

A rapper újra aktív lett a közösségi oldalán, egy Instagram-sztorival jelezte is, hogy újra szabad, valamint a rendőrségi fotóját is mellékelte az információhoz.

Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top