nlc.hu
TV-sztárok
Hernádi Judit tudja, nem lehetett könnyű az ő lányaként felnőni

Hernádi Judit büszke édesanya, de tudja, nem lehetett könnyű az ő lányaként felnőni

Hernádi Judit elárulta a gyereknevelés részleteit, vagyis minden előnyét és hátrányát annak, ha híres emberek a szülei a gyermeknek.

Hernádi Judit elképesztően tehetséges színésznő, mi sem bizonyítja jobban, mint az , hogy amiben játszik, az sokáig van műsoron.

Hernádi Judit büszke édesanya, de tudja, nem lehetett könnyű az ő lányaként felnőni

A színésznő bevallotta, nagyon büszke arra, hogy 68 évesen is azt csinálhatja, amit szeret, és hogy a közönség a mai napig kíváncsi rá. Elmondása szerint van olyan színdarab, amelyben már 10 éve játszik, de még mindig érdekli az embereket. 

„Lehet, panaszkodásnak vagy dicsekvésnek hangzik, de amiben játszom, az sokáig megy. Nem igazán vállalok új darabot, egy évben maximum egyet vagy kettőt, de az évek alatt felhalmozódnak. Lehetek az előadás előtt bármilyen fáradt, de amikor felmegy a függöny, akkor már nem. Ha az ember közönség elé lép, módosult tudatállapotba kerül, a szerepre koncentrál, minden mást kint hagy. Ez tart karban. Az lelkesít, hogy csináljam” – mesélte a Blikknek.

„Amikor kimegyek a színpadra, egész jól érzem magam, néha vannak pillanatok, amikor különlegesen jól, de általában véve sem érzem magam rosszul, aminek nagyon örülök. Majd ha rosszul érzem magam, akkor abbahagyom, de ez még messze van. Az egy ritka dolog az ember életében, amikor 68 éves elmúlt, és ilyen szinten foglalkoztatva van. Hálás vagyok az ilyen helyzetekért és hálásnak is kell lennem. Az életet valahogy úgy találták ki, hogy soha nincs olyan időszak, amikor azt lehetne mondani, hogy minden rendben van, többnyire semmi nincs tökéletesen rendben” – tette hozzá Judit.

A pályafutása során nagy ugródeszkát jelentett számára, amikor elénekelte a Sohase mondd! című dalt, valamint amikor a Heti Hetesben szerepelt. Úgy véli, ezek azok a momentumok, amelyektől híres lett, mert szerinte a színháztól senki nem lesz az. Nem csak a színésznő, de lánya is a reflektorfényben tündököl, ugyanis Tarján Zsófi is népszerű lett énekesnőként a Honeybeast zenekarban.

„Amennyire segít, annyira nyomást is helyez rá, ha egy gyereknek a szülője híres. Zsófinak nagyon nehéz lehetett. Mindig azt tanácsoltam neki, legyen önmaga, vállalja fel a személyiségét, és ne alkudjon meg helyzetekkel. Úgy érzem, ezeket sikerült átadnom, mert nem hajlandó kompromisszumot kötni, vagy engedni az elveiből, a céljai­ból és a meggyőződéséből. Általam is azt a példát látta, hogy kiállok magamért, és ő is ugyanígy tesz. Igyekeztem támogatni abban, hogy találja meg, mi az, amit a legnagyobb örömmel csinál, ugyanakkor anyaként sok hibát is vétettem, mint mindenki más”– vallotta be a Meglepetés magazinnak.

„Végtelenül büszke vagyok rá, hogy megvalósította önmagát és sikeres. Egy évben legalább egyszer, de inkább kétszer elmegyek a kiemeltebb koncertjeire, amelyeket jó előre le is szervezek, hogy ráérjek. Ha kér tanácsot, adok neki, és ez oda-vissza működik. Nem sok ember van, akinek számít a véleménye, de tőle abszolút elfogadom. Sok mindenre nagyobb rálátása van. Az életemben vannak olyan területek, amelyek vállaltan kiestek, ilyen például a közösségi média. Én már az új platformok nélkül pusztulok el. Számomra nem is érdekesek, de értem, hogy a világot bizonyos fokig meghatározzák. Ebből a szempontból jó, hogy Zsófitól jönnek a hírek. Szokott küldeni olyan információkat, amelyeket szerinte nem árt, ha tudok. Ezeknek mindig nagyon örülök” – mesélte a színésznő.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top