nlc.hu
TV-sztárok
Máris továbbáll az országból Rubint Rella és férje

Máris továbbáll az országból Rubint Rella és focista férje: el is árulták hova költöznek

Épphogy hazatértek Magyarországra, máris továbbállna kis hazánkból Rubint Rella és labdarúgó partnere. De vajon hova vezet most az útjuk?

Korábban már mi is írtunk róla, hogy igazi világjáró párost alkot Rubint Rella és párja, a focista Novothny Soma. Az aerobikoktató párja miatt járja a világot, labdarúgó férje ugyanis évről évre másik csapathoz és országba igazolt. 

Rubint Rella és párja, Novothny Soma (Fotó: Schumy Csaba)

Rubint Rella és párja, Novothny Soma (Fotó: Schumy Csaba)

Soma 2024. június 30-ig írt alá új csapatához, a lengyel Ruch Chorzówhoz egyéves hosszabbítási opcióval, így február vége felé már ki is költözött. Rella bár még egy ideig itthon maradt mindezek után, nem sokkal később mégis követte párját. Pár hónap kint tartózkodás után viszont a napokban már vissza is költöztek. Terveikről és a hazaköltözésről pedig Rubin Réka unokahúga egy korábbi videójában mesélt. 

Fogalmunk sincs, hova tovább, merre tovább, mi lesz velünk… Most itthon vagyunk, és várunk ajánlatokra, hogy Somának jöjjön valami, aztán lehet, hogy újra Lengyelországban kötünk ki, mert nagyon jól éreztük magunkat ott: jó volt a csapat, a légkör, Soma is beilleszkedett, mindenki szerette, már konkrétan félig-meddig ért lengyelül. Nagyon nem akarunk itthon berendezkedni, de még meglátjuk, hol fogunk kikötni

– mondta pár héttel ezelőtt. 

Mostanra viszont már kiderült, hol telepednek le: ezt Rella a 24 óráig megnézhető Instagram-sztorijában tett közzé a nagy hírt. 

Lengyelországban maradunk

– adta hírül röviden követőinek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top