nlc.hu
TV-sztárok
Durva: Varga Viktor komolyan vette a madárfészek hajat

Élő madárfiókákat költöztetett a hajába Varga Viktor – fotó

Varga Viktor nagyon meglepő tartalmat osztott meg a közösségi oldalára, amiben élő madárfiókákat költöztetett a hajába.

Varga Viktor újabb megdöbbentő felvételeket osztott meg az Instagram-oldalán, melyeken madárfiókák ülnek a fején egy fészekben, amit a saját hajából készített.

Varga Viktor új frizura trendet követ.

(Fotó: fotocentral /Trenka Attila)

Varga Viktor nagyon gyakran oszt meg különös tartalmakat. Ezúttal ismét meghúzta a váratlant és egy madárfészek hajáról posztolt fotókat.

„Úgy történt, hogy az építkezésem során most már kénytelen voltam a házból kiköltöztetni a madarakat a falazás miatt az udvarra, egy másik zárt oszlopra téve a »kiscsibéket« fészkestől, de közben ezt nem bírtam ki! Irtó aranyosak. Sok éve sok madárka felnevelődik a varázslatos házamban…” – írta posztjában az énekes, aki több képet és videót is készített az újabb őrült ötletéről.

Varga Viktor mindenkit biztosított, hogy a felvételek készítése közben egyetlen kismadárnak sem lett semmi baja, a közzétett videója végén pedig még az is látható, hogy később az anyjuk éppen megeteti őket.

Varga Viktorról az hittük hogy idén a legmeglepőbb hír az lesz, hogy szakítottak barátnőjével, Zsembera Liliánával. A TV2 Párharc műsorában megismert sztárpár a látszólagos harmónia ellenére úgy tűnik, hogy hosszú évek után szakított, amit abból lehetett sejteni, hogy lekerültek a közös képek a közösségi oldalaikról. Sokak szerint Varga Viktor és táncosnő barátnője, Zsembera Liliána valódi álompár voltak, hasonló volt az érdeklődésük, és nagyon összeillőnek tartották őket.

Azonban ez mégsem volt elég arra, hogy életük végéig szóló kapcsolat legyen köztük, ugyanis egyre biztosabb, hogy már nem békül ki a TV2 vetélkedőjének egykori győztes párja. 

Bár sosem mondták ki, hogy véget ért a kapcsolatuk, de Varga Viktor sejtelmesen nyilatkozott a témáról.

„Amit posztolok az oldalaimra, annyit szeretnék közölni a rajongókkal és a nyilvánossággal, azon túl semmit. Ez a mi életünk, szerintem senkinek semmi köze nincs hozzá.” – mondta a zenész korábban.
 

 

Via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top