nlc.hu
TV-sztárok
Rosszul lett Mága Zoltán felesége

Megszakították a felszállást, rosszul lett Mága Zoltán felesége a repülőn

Kárpótlást ígért Maga az utasoknak és a személyzetnek is. A felesége hirtelen lett rosszul, a gép így természetesen nem szállhatott fel.

A Blikk írt arról először, hogy Mága Zoltán hegedűművész és felesége Törökországba utazott volna, azonban a művész felesége rosszul lett a repülőn. Így Mága arra kérte, a Sun Express járatának kapitányát, hogy szakítsa félbe a startolást, hogy le tudjon szállni a repülőről. 

Mága az esetről egy hosszú levelében számolt be a Facebookon. “Ma délben a családommal külföldre indultunk, de a feleségem szervezetét annyira megviselte a kánikula, és a repülőgép indulásának csúszása miatti stressz, hogy a gép fedélzetén rosszul lett. Arra kértem a légiutaskísérőket és a pilótát, a startolást szakítsák meg, hogy leszállhassunk a repülőgépről, mert a feleségem egészségi állapota nem tette volna lehetővé a biztonságos utazást. Rendkívül kellemetlen volt a helyzet, mert SunExpress járata eleve késéssel indult és a startolás megszakítása miatt további időveszteséggel tudott csak útnak indulni a mintegy kétszáz utas a Ferihegyi Repülőtérről” – áll a hegedőművész levelében. 

Mága elmondta azt is, hogy nagyon sajnálja a többi utast, amiért kellemetlenséget okoztak nekik. “Telefonon megkeresve arra kértem a gép fedélzetén a közelemben ülő Kovács Ágnes olimpiai bajnok úszónőt, hogy az okozott kellemetlenség kompenzálásaként a gép fedélzetén tartózkodó valamennyi utast és személyzetet a nevemben lássa vendégül itallal, és annak ellenértékét azonnal átutalom számára. Remélem, a légitársasággal ezt sikerült megoldani a repülőút alatt, és a fedélzeten tartózkodott gyermekek és szüleik is biztonságosan és rendben megérkeztek úticéljukhoz.”

Mága Zoltán

(fotó: Fotó Central)

Mága azt is felajánlotta, hogy valamennyi utasnak tiszteletjegyet ad a 2025-ös Újévi Koncertjére. Majd megköszönte az utastársainak, a pilótáknak, valamint a légiutaskísérőknek, hogy segítettek ebben a nehéz helyzetben. “Hálásan köszönöm megértésüket, hogy ezt a rendkívüli helyzetet kellő empátiával és megértéssel kezelték!”

Mága felesége már jobban van, jelenlegi a családi otthonukban pihen. 

“Még egyszer sajnálatomat fejezem ki az esetleges kellemetlenségért mindenkinek!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top