nlc.hu
TV-sztárok
Gubik Petra betegségéről mesélt

Szörnyű kamaszkor: Daganatos betegségéről beszélt Gubik Petra

Gubik Petra alig volt 17 éves, amikor rosszindulatú daganatot fedeztek fel nála az orvosok.  A göböt ő maga vette észre a nyakán, és a kezelések miatt, majdnem évet kellett ismételnie az iskolában.
Gubik Petra

A múltról részletesen mesélt Hevesi Tamás Mi van a zsebedben? című podcastjében. “Gimnazista voltam, harmadikos. Nagyon meg voltam fázva, olyan volt, mintha mandulagyulladásom lett volna. Tapogattam a nyirokcsomóimat, és picivel lejjebb észrevettem egy diónagyságú göböt. Bementem anyukámhoz a szobába, ruhát hajtogatott éppen, és mondtam neki, hogy: te, anya, az létezik, hogy a nyirokcsomó itt lejjebb van, és így ki lehet tapintani?” – emlékezett vissza a népszerű énekesnő.

Édesanyja komolyan vette a tüneteket, és amilyen gyorsan csak tudtak, elmentek az orvoshoz. Számos kivizsgálás után, megszületett a diagnózis (rosszindulatú daganat) és azonnali operációt javasoltak.  Azt mondta akkor jött rá, hogy mennyire komoly is a betegsége, amikor meglátta sírni a szüleit.

Petra, akinek egyik előadásán a Lékai-Kiss Ramóna is elsírta magát,  Hevesi Tamásnak azt is elmondta, hogy azt kérte az orvostól, hogy úgy műtse meg, hogy ezt követően is tudjon énekelni. Szerencsére ez is így lett.

Ez is érdekelhet Gubik Petra Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top