nlc.hu
TV-sztárok
10 év után újra összeházasodott Tápai Szabina és Kucsera Gábor

10 év után újra összeházasodott Tápai Szabina és Kucsera Gábor

A kapcsolatukat akarták megerősíteni az újrakezdés után.

Tíz év után ismét kimondta a boldogító igent Tápai Szabina és Kucsera Gábor. A két sportoló házasságuk újrakezdéseként nemrég ismét esküvőt tartott, amelyen Isten színe előtt is megerősítették a kapcsolatukat – értesült a Blikk, exkluzív fotókat is közzétéve a nagy napról.

Tápai Szabin és Kucsera Gábor most már arra is nagyon figyelnek, hogy ne csak szülőként tekintsenek egymásra - Fotó: Nagy Zoltán

Tápai Szabin és Kucsera Gábor most már arra is nagyon figyelnek, hogy ne csak szülőként tekintsenek egymásra – Fotó: Nagy Zoltán

Tápai Szabina és Kucsera Gábor két évig éltek külön, ám a válásra nem került sor. Megmentették a házasságukat, és pár hónapja újra férjként és feleségként élnek együtt. Újrakezdésüket egy esküvővel pecsételték meg. “Annak idején csak polgári esküvőnk volt. Nemrég azonban egy keresztény szertartást is tartottunk, azután, hogy újrakezdtük. Nekünk ez egy megerősítés is volt. Nagyon felemelő érzésként éltük meg közösen” – árulta el a háromgyermekes édesanya.

Mint a bulvárlap megtudta, a házaspár az egykori kézilabdázó húga, Tápai Andi által került közelebbi viszonyba a vallással. Egy ideje fontos szerepet tölt be az életükben, naponta olvassák a Bibliát, igéket és tanításokat hallgatnak, és mindez építi, erősíti a kettőjük szövetségét.

“Most megfogadtuk, szánunk időt arra is, hogy kettesben legyünk. (…) Teljesen más alapokra helyeztük a kapcsolatunkat, és azt gondolom, kellenek is egy kapcsolatban ilyen megújulások” – jegyezte meg Tápai Szabina.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top