nlc.hu
TV-sztárok
Németh Lajos választ adott: kitart még a kellemes őszi időjárás ezen a héten is?

Németh Lajos választ adott: kitart még a kellemes őszi időjárás ezen a héten is?

Hogy milyen vastag kabátra lesz szükségünk a héten, arra Németh Lajos adta meg a választ az őszi időben is varázslatos Balaton-partról!

Az idei év bővelkedett a szélsőséges időjárási jelenségekben, így hát talán nem is annyira csoda, hogy az októberünk sem mondható szokványosnak e tekintetben. Reggelenként ugyanis csípős hideg fogadja a munkába indulókat, napközben azonban mindig felmelegszik a hőmérséklet olyannyira, hogy aki van olyan szerencsés, az akár hajóra is pattanhat. De vajon ez így is marad ezen a héten is? Erre a kérdésre Németh Lajos adta meg a választ a hétfő reggeli Mokkában Csehy András riporternek.

Fotó: TV2

Fotó: TV2

„Nem sok változás lesz az elmúlt napokhoz képest ezen a héten az időjárásban. Továbbra is a markáns frontok elkerülnek bennünket, magasnyomású légköri képződmény, úgynevezett anticiklon biztosítja azt, hogy a kicsikét csípős reggelek után napközben csaknem zavartalan napsütés és 17-18, esetenként a déli országrészben lesz ahol 20 Celsius fokos hőmérséklet is előfordul. Igazi őszi időjárásunk lesz, nagy hőmérséklet ingadozásokkal.” – árulta el Lajos, most bakizás nélkül.

Habár melegnek érezhetjük ezt az időjárást, Németh Lajos elárulta, hogy tavaly ilyenkor akár 28 Celsius fokot is mérhettek a hőmérőink, így egyébként nem csoda az, hogy most már sok háztartásban be is kellett fűteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top