nlc.hu
TV-sztárok
Péter Sramek győzelme után ezt a fontos üzenetet intézte Kasza Tibihez

Peter Srámek győzelme után ezt a fontos üzenetet intézte Kasza Tibihez

Az énekes nagyon hálás rajongóinak, hogy győzedelmeskedhetett a Sztárban Sztár All Stars műsorában, de épp oly hálás Kasza Tibinek is.

Véget ért a Sztárban Sztár All Stars műsora, a győzelmet pedig Peter Srámek tudhatja magáénak.  Az énekes a hétfő reggeli Mokkában el is árulta érzéseit a nagy sikerrel kapcsolatban, majd végezetül azt is megosztotta, hogy mit tanácsolt Kasza Tibinek a közös fellépésük után. 

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

Péter Srámek kifejtette, hogy győzelme után kellett egy-két nap, hogy magához térjen, ami nem is csoda, ugyanis Gubik Petrát hatalmas ellenfelének tartotta a versenyben. Végül a nézők szavazatai alapján Srámek lett a győztes, amely miatt nagyon hálás rajongóinak, a győzelem óta pedig még inkább azt érzi, hogy rengetegen szeretik. 

Egy rossz kommentet sem láttam, hogy nem nekem kellett volna nyernem… Nem érzem azt, amit ilyenkor más versenyeknél szoktam látni, hogy azt mondják a győzelmemre az összes kommentszekcióban, hogy bunda. Itt a tiszta szeretet  sugárzik rendesen. 

– árulta el az énekes, aki nem tagadja, rengeteg munkát tett abba bele, hogy végül ő mondhassa magáénak a győzelmet. 

A döntőben az egyéni produkció mellett az énekes Kasza Tibivel is duettezett egyet, amelyet nagyon élvezett. Tibi hangját ugyanis csodálatosnak találja, így arra buzdítaná, hogy ne hagyjon fel az énekesi karrierjével.

A Tibivel dolgozni csodálatos volt, profi ember. Nagyon kedves volt velem egész adás alatt, várt hátul, kíváncsi volt, érdeklődött. Én a Tibit nagyon szeretem, profi énekes, olyan hangja van, hogy őrület. Mindenki mondja is neki, hogy ne hagyja abba az éneklést, mert most abba akarja hagyni, de ne csinálja, mert kár lenne érte. 

– fejtette ki véleményét e téren az énekes, akire a győzelme után is rengeteg munka vár. 

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top