nlc.hu
TV-sztárok
Alföldi Róbert arról mesélt, miért vette fel édesapjával a kapcsolatot

Ezért kereste meg édesapját Alföldi Róbert

A Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező az Útközben elmeséled – Csavargások Svábyval című műsorban tárulkozott ki.

Alföldi Róbert csak 28 évesen, felnőttként vette fel a kapcsolatot az apukájával. A színész most arról mesélt Sváby Andrásnak legújabb műsorában, hogy miért döntött úgy, hogy végül megkeresi őt. 

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

“Egyáltalán nem volt rossz ember, ő egy nagyon jó ember volt… Amikor létrejött ez a helyzet, hogy meg tudunk ismerkedni, akkor két dolog közül lehetett választani: vagy az van, hogy a megbántottságod, a sértettséged, a jogos felháborodásod azt mondja, hogy nem érdekel a másik. Vagy, azt mondod, hogy azért mégiscsak érdekel az apád…”

– kezdett bele a mesélésbe a VIASAT3 műsorában és döntése indoklásába. Majd hozzátette, hogy édesanyja igencsak példaértékűen kezelte ezt az egész helyzetet és ezért nagyon hálás neki, ugyanis mindent tisztán és érthetően elmagyarázott számára.

Felnőtt fejjel az ember úgy van, hogy azért mégiscsak megnézné, hogy ki az édesapja. 

– mondta Alföldi, aki édesapjának azt is leszögezte, hogy nem kell neki magyarázkodnia, mert ezt a helyzetet nem lehet kidumálni. Végül azonban hálás a találkozásnak, ugyanis lett egy másik családja, akikről azt gondolja, hogy mind fantasztikus emberek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top