nlc.hu
TV-sztárok

Alföldi Róbert véleménye

Alföldi Róbert Tóth Gabiról: „Nehéz neki nagyon”

A rendező saját magánéletéről is beszélt.

Ahogy korábban megírtuk, Geszti Péter augusztus 28-án a VIASAT3 képernyőjén tért vissza a televíziós piacra az Adom a napom című műsorral. A show vendégeinek hétköznapjait itt az nlc oldalán élőben is követheted, tegnap például Alföldi Róbert engedett betekintést a hétköznapjaiba, ma pedig Stohl András életébe nyerhetünk bepillantást. 20 órától a vendégek a műsorvezetővel ülnek le beszélgetni egy stúdióban, amit szintén élőben láthatunk a VIASAT3-on. Tegnap este itt beszélt Alföldi Róbert többek között a saját magánéletéről, illetve arról, milyen érzés szinglinek lenni.

Alföldi Róbert

Alföldi Róbert (Fotó: Olajos Piroska)

„Senki nem szeret egyedül lenni, ez csak duma. Ha nincs más választásod, akkor azt mondod, hogy ez így jó. Vagy az van, hogy folyamatos jelleggel eszed magad, ölöd magad, szenvedsz – mint én néha –, de egy idő után ettől az ember elkezd berohadni. Vagy az van, mint ahogy általában mindennel az ember, hogy szembenézel vele: nem kell hazudni, hogy ez jó dolog, de ez van. Nagyon nehéz találni valakit, ha keresed. A kereséssel sose szokott összejönni” – nyilatkozta Gesztinek a rendező, a műsor alatt pedig a válófélben lévő Tóth Gabi is szóba került, akiről Alföldi így beszélt:

„Neki most nagyon nagy szüksége van arra, hogy ne gonoszkodjunk. Nehéz neki nagyon… Szeretjük nagyon a Gabit” – hangsúlyozta a színész. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top