nlc.hu
TV-sztárok
János Károly spanyol ex-király megzsarolása

Szexvideóval zsarolta meg szeretője János Károly spanyol királyt

A spanyol színésznő és tévéműsorvezető, Barbara Rey fia, Angel Cristo azt állítja, hogy anyja annak idején fotókkal és szexvideóval zsarolta a most 86 éves, az Egyesült Arab Emírségekben élő egykori spanyol királyt, I. János Károlyt. Cristo szerint ráadásul még csak tizenhárom éves volt, amikor anyja 1994-ben rávette, hogy készítse el az intim fotókat – írja a Kronen Zeitung.

Szexvideóval zsarolta meg szeretője János Károly spanyol királyt

Cristo egy szomszédos épületből fotózott,

miközben anyja János Károllyal enyelgett házuk erkélyén. Barbara Rey egy videokamerát is eldugott a hálószobában Cristo szerint, azzal filmezte le együttlétét az uralkodóval. Cristo azt mondta, hogy ő szerkesztette és másolta le a filmet anyja számára.

A spanyol titkosszolgálat azért, hogy eltusolja a botrányt, összesen mintegy 3,6 millió eurót adott át Reynek több részletben.

Az első adag pénzt sporttáskában adták át neki az ügynökök.

Angel Cristo azzal magyarázta tetteit,

hogy segíteni akart anyjának nehéz anyagi helyzetében. Barbara Reynek meg kellett volna semmisítenie az összes bizonyítékot, de persze volt, amit megőrzött és elrejtett. Angel nemrégiben egy holland magazinnak adott el belőlük párat „nagyon olcsón”. János Károly, Spanyolország egykori királya 2014-ben kényszerült lemondani trónjáról, miután korrupciós- és nőügyei teljesen felőrölték hajdani népszerűségét. Az uralkodó ezután Dubaiba költözött, egy újabb botránya miatt pedig a spanyol állam megvonta tőle évi kétszázezer eurós kegydíját is – írta a Daily Mail.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top