Utazás

Rajongóját vezette oltár elé Bon Jovi – fotó!

Az ausztrál menyasszonynak élete legnagyobb álma vált valóra.

A 34 éves Branka Delic Jon Bon Jovi egyik legnagyobb rajongója. Az ausztrál nő sokáig reménykedett titkon abban, hogy egy nap majd a zenész felesége lesz, ám mivel belátta, hogy ez valószínűleg nem következik be, igent mondott párjának, Gonzalo Calderának.

Az esküvőt abba a Las Vegas-i kápolnába szervezték, ahol Bon Jovi 24 évvel ezelőtt feleségül vette középiskolai szerelmét, Dorotheát. Az október 12-ei időpontot pedig azért választották, mert a zenész aznap Las Vegasban adott koncertet.

A házasulandók egy weboldalt is készítettek, melyen arra kérték Bon Jovit, hogy jöjjön el az esküvőjükre, és kísérje ő az oltárhoz Brancát.  Maguk is meglepődtek, amikor a rocksztár menedzsmentje értesítette őket: elképzelhető, hogy Bon Jovi elfogadja a meghívást.

Az esküvő napján, mindössze egy órával a szertartás előtt vált biztossá, hogy a zenész részt vesz a ceremónián.  A menyasszony bálványába karolva vonult be a kápolnába. „Megpróbált átadni Gonznak, de én nem akartam elengedni. Nem sírtam, mert attól tartottam, hogy tönkremegy a sminkem, és borzasztóan fogok kinézni” – idézte fel utóbb a legszebb pillanatokat Branca egy helyi lapban.

„Többet tettél, mint hogy valóra váltottam az álmomat. Örökre megváltoztattad az életem. Csodálatos, nagylelkű ember vagy. Egy életre elég emlékem van, amit sosem felejtek el. Fantasztikus ember vagy, hogy időt szakítottál arra, hogy oltárhoz kísérj egy őrült ausztrált. Jon… Tiszteletem!” – írta utóbb a nő az egyik közösségi oldalon.

Forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top