nlc.hu
Utazás
Bradley Cooperrel él egy házas anya – fotók

Bradley Cooperrel él egy házas anya – fotók

Egészen pontosan a színészt ábrázoló életnagyságú kartonbábbal.

A 39 éves Danielle Davis az élete majd minden percét megosztja Bradley Cooperrel. A színészről készült, életnagyságú kartonfigura nemcsak az otthonában van kiállítva, de magával viszi olyankor is, ha például vásárolni, futni vagy kirándulni megy.

Mindez egy fokkal talán kevésbé tűnne furcsának, ha Danielle egyedülálló lenne, ő azonban férjnél van és két gyermek édesanyja. A családja elfogadta, sőt kimondottan viccesnek találja a nő mániáját.

Danielle-nek elméletileg egyébként megvolt az esélye arra is, hogy akár valóban Cooper párja legyen, ugyanis annak idején egy főiskolára jártak az akkor még teljesen ismeretlen színésszel, és egy iskolai darabban játszottak is együtt.

Az asszony létrehozott egy fotóblogot, melyben igazán szorgalmasan dokumentálja a kartonfigurával közös mindennapjait, illetve egy könyvön is dolgozik, melyben részletesen ír bizarr rajongásáról.

Bár számos cifra elméletet fel lehetne állítani azzal kapcsolatban, hogy vajon mi állhat a családanya mániájának hátterében, szerintünk egész egyszerűen csak feltűnési viszketegségben szenved, illetve talán ilyen sajátos módon dolgozza fel, hogy egykori iskolatársából, akibe esetleg bele is habarodott, világsztár lett.

Forrás: Oddity Central

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top